Головна сторінка › Форум › Питання та відповіді › ACR poker не можу залогінитися
-
ACR poker не можу залогінитися
Розміщено RedAlert - 13 Травня, 2025 в 14:48Зареєструвався в ACR poker підгрузив 1 турнір(стіл так і не завантажився). Тепер при спробі залогінитися вискакує таке повідомлення.
В мене віндовс, ніякі сторонні програми не включені.
-
Ця дискусія була змінена 2 місяці, 2 тижні тому -
RedAlert
CTDFKL відповів 1 місяць тому 6 учасників · 10 Відповіді -
Ця дискусія була змінена 2 місяці, 2 тижні тому -
-
10 Відповіді
-
Запущений vmwp.exe означає що запущена служба віртуалізація Windows Hyper-V. Потрібно виключити. Знайди в сервісах вказаний exe та відключи.
-
Ооооо хочу тобі сказати АРК це капец))) там завжди , щось треба зробити щоб запустити кліент , особливо після обновлення !
-
Дійсно щось мабуть з віртуалізацією в вінді чи вимкнути треба її
-
Після якогось з оновлень у мене АКР став постійно рвати зв’язок с сервером. А після останнього оновлення з телефона зовсім не приймає логін/пароль. Добре,що на планшеті оновлення пройшло. Що з ними робити ,хто зна. Криворукі програмісти всю гру псують.🦁
-
-
Здається, до всіх румів є зауваження по інтерфейсу. Але у АКР ,схоже, зовсім пофігісти. Оновлюють дізайн, кольор карт,столів. Зайців останнім часом ввели, що відкривають карти які мали б вийти. Навіщо воно гравцю? На столі номер з купи ціфр цієї та перед цієї руки, а потрібної інфи , такої як кількість гравців, та твоя позіція, цього немає. Навіть руку, що відіграли ніяк подивитися. Купа зауважень.🦁
-
-
-
-
-
Поки що ні. Написав листа в підтримку , виклав зауваження та свої проблеми отримав підтвердження, що отримали та зв’яжуться на протязі доби. Але пройшло більше часу, а відповіді немає. Чекаю.
-
Увійдіть, щоб відповісти.