• Розміщено CTDFKL - 13 Липня, 2025 в 17:14

Ну, як вже ці кішенькові АА грати???

В першу ж раздачу турніру відразу прийшли АА. Вже звик, що перші раздачи виграє хто зна що , але не гарні руки. І ось знов підтвердження.

Була думка заолинити, та всеж вирішив поставити пів стеку.

В підсумку опп дотяг до рівера заколив мій оллин, та висидів стріт, а були ще й дві Т на столі. Рівер вісімка яка вбила мої АА. Опп мав QJ треф.

Я не в розпачі, бо в трансі….

• Ця дискусія була змінена 21 годин, 2 хвилини тому -  CTDFKL
    Kobra відповів 1 година, 18 хвилини тому 6 учасників · 5 Відповіді
  • 5 Відповіді
  • Dzill320

Учасник
    13 Липня, 2025 в 18:29

Як це мені знайомо, інколи розіграш краще ніж олл-ін с префлопа, але як вгадати – в якій ситуації ти більше візьмеш, хто зна…. Сам неодноразово допускав такі помилки, що опу добігає рівер, проте не завжди той оп скине свою руку і бажання подивитись рівер. Не впадай в роспач – це мине!!! Фарт обов’язково повернеться!

• Doberrman1962

Учасник
    13 Липня, 2025 в 18:47

Да, два туза не всегда победа. Я вылетал с тузами на бабуле, так что всякое бывает. Не расстраивайся, следующая такая раздача точно будет твоей🤝🍻

• StasPeev

Учасник
    14 Липня, 2025 в 08:53

Та ну да.

• just_smarty77

Учасник
    14 Липня, 2025 в 12:27

ну і від чого тут бути в розпачі? так, кол з QJs може й мінусовий, але ж це фрірол, тут спокійно і 72 могли б заколити. Роблячи рейз, ти ж не сидів і не благав подумки “скинь, тільки скинь”, а хотів отримати кол, правильно? ну а далі при такому СПР, ясно що ніхто (і автор поста у тому числі) стрейт-дро не викине навіть у туріку за гроші, не те що у фріролі.

• Kobra

Учасник
    14 Липня, 2025 в 13:02

Теж на двух тузах програю інколи але продовжую їх олінити)

Увійдіть, щоб відповісти.

Кричалка - покерний чат на UAPOKER