Головна сторінка › Форум › Покер і фінанси › 888вивід
-
888вивід
Розміщено gidazepam - 22 Листопада, 2025 в 13:19Зазвичай за два дні на третій приходили кошти, а тут ніби зависли, вже п’ятий день не приходять, так щей вихідні почались.
Чи для 888 це вже норма, не виплачувати кошти?
-
Ця дискусія була змінена 1 день, 2 годин тому -
gidazepam
gidazepam відповів 11 годин, 19 хвилини тому 10 учасників · 31 Відповіді -
Ця дискусія була змінена 1 день, 2 годин тому -
-
31 Відповіді
-
Я виводив декілька днів назад, то десь за 3 дні прийщло.
-
Ця відповідь була змінена 1 день, 2 годин тому -
BPylypenko
-
Ця відповідь була змінена 1 день, 2 годин тому -
-
по суті кошти приходять на 3 день ! але в тебе вже 5 це щось довго ! може на почту тобі якісь листи прийшли типу пройдіть повторну верефікацію)
-
-
в понеділок нічого не поміняється влатіжка і дальше буде висіти((( поки не скинеш їм довідку про доходи)
-
-
-
Я згадав, вони прислали лист аж тоді коли я їм написав шо платіж завис
-
Ця відповідь була змінена 21 годин, 57 хвилини тому -
RedAlert
-
-
не, в мене нема довідки про доходи))) треба буде підробляти)
-
-
Ця відповідь була змінена 21 годин, 57 хвилини тому -
-
-
-
я бачу намічається тенденція – щоб робити депозити їм тільки, а тільки на вивід поставив зразу починаються проблеми🤢🤮
-
-
-
тут розписував щодо ре-верифікації на 888 + як швидко вийти на зв’язок з сапортом
*в коментарям уточнення, тож теж читайте
https://new.uapoker.info/members/sergiidovgych/activity/18801/-
-
писати то можна, але це абсолютно безрезультатна буде розмова з тупими відписками. такі самі я отримував і на їхній офгілці шо в реддіт, шо на 2+2. тому раджу одразу писати в онлайн-чат і не витрачати свій час ні на реддіт, ні на 2+2, ні на фб/твіттер чи де ви ще знайдете їхніх офпредставників.
-
навіть на лінкедін познаходив їх сео+відповідальних за маркетинг і понаписував. реакції – 0
-
КОМУ ИНТЕРЕСНО
In Ukraine, the Ukrainian language is used, and almost all documents are in Ukrainian. It’s difficult to obtain any
You – 11:22 PM
Great news! Your account has been successfully verified, and you’re now all set to enjoy our hassle-free services! Next Steps: ✅ Deposit now and check out our awesome betting offers and play our exciting games! If you need anymore help, I’ll be happy to assist you.
I will now escalate your concern to our relevant team that handles payments They will now review your request and process pending withdrawals accordingly
Appreciate you for your efforts and thank you for patiently waiting.
Can I assist you with anything else?
Renzy – 11:23 PM
thx, and have good day
You – 11:24 PM
It’s been a pleasure speaking to you today. Thanks for your contact. Have a nice day ❤️
Renzy – 11:24 PM
Conversation closed by the agent – 11:24 PM
Help us improve by rating your conversation with our member of staff.
Survey Bot – 11:24 PM
⭐⭐⭐⭐⭐
You – Now
Tell us what you loved. We love compliments! 🤤
Увійдіть, щоб відповісти.