Головна сторінка › Форум › Питання та відповіді › 1000$ Depositors free tournament 888poker
-
1000$ Depositors free tournament 888poker
Розміщено WTF_lags - 29 Квітня, 2025 в 10:58В цьому турнірі переважно завжди по 1,5-2 тис учасників але цього тижня чомусь було надзвичайно мало учасників – при чому українці теж були серед 158 обраних)
tehnar відповів 1 місяць тому 6 учасників · 13 Відповіді -
13 Відповіді
-
И правда – странно… Резко в 10-13 раз упало количество участников… 😱
-
А чего странного?
Тарифы Трампа подняли стоимость практически на всю энергетику в т.ч. и на интернет. Вот и посчитали, что шкурка вычинки не стоит гонять балду несколько часов и не окупить затраты на инет. Это одна из возможных причин.🦁
-
Ого…! Так, а что, на 888 американцы играют фрироллы? Там одни украинцы, бразильцы и румыны. 🙂
-
А чем американцы хуже бразильцев? Они играют везде где их пускают.🦁
-
Согласен. Но, не может же быть, чтобы из 2000 участников турнира было 1850 американцев…
-
Чому? Є ж турніри з геотаргетінгом, тільки для аккаунтів з Бразілії, наприклад. Туди навіть з ВПН не завжди потрапиш оскільки страна реестрації інша.🦁
-
-
-
у Штатах онлайн-покер досі заборонений. тому вони тільки в сірих скам-румах по типу АКР можуть грати
-
Вот Я об этом вчера и говорил другому участнику нашего сайта, что американцы тут, вообще, ни при чём.
-
-
-
-
-
Думаю що це черговий баг на 888 і цієї суботи будуть грати як завжди 1тис+ учасників
-
-
Я граю на 888 , і робив депозит , але білетик не дали на турнір цей!
Увійдіть, щоб відповісти.