Головна сторінка › Форум › Все про спорт › Ставки на спорт › Марафон від Sancho3301 › Відповісти на: Марафон від Sancho3301
-
Не знаю чому букмекер настільки впевнений в домашню команду,я тут бачу невеликим фаворитом гостей.
Хазяї мають погану форму, 6/10 поразок, коли гості всього 3.
К1 почала по трохи виходити із кризи, призупинивши серію поразок проти Соліман та Татауїн, а це слабкі команди, можуть похвалитись тим що пробили захист та забили 1 гол проти Стад Тунізьєн.
Гості мають трунднощі проти верхушки тур таблиці, але проти слабких аутсайдерів типу Гафси, спокійно можуть витянути на перемогу або в крайньому випадку на нічию, як це було проти Бізертен,Гебес,БенКардан,Омран.
Розумію мотивацію хазяїв, ім потрібно виходити із зони вилету, але і гостям не вигідно віддавати такій матч проти такої команди, перемогою вони наблизаться ще трохи ближче та піднімуться на 7-му сходинку турнірної таблиці.
Отже, я рахую що тут к1 буде нападати та агресивно діяти так як потрібно виходити з положення, але чи дасть Мітлаві собі тут програти я думаю що ні, да і реалізація в к1 не така уж і висока, а гості доволі вправно грають від оборони