Вам вже є 21 рік?
Доступ до матеріалів сайту дозволено лише повнолітнім особам. Підтверджуючи свій вік, ви погоджуєтесь з правилами перегляду контенту.
Трохи зачекайте!
Виглядає так, що вам поки зарано до нас. Повертайтеся, коли святкуватимете свій 21-й день народження! 🎂
- UAPOKER

Головна сторінка Форум Все про покер Психологія професійного покеру Відповісти на: Психологія професійного покеру

• MoonbeamSL

Учасник
    9 Квітня, 2026 в 19:07

Методика усунення тільту назавжди була придумана мною задовго до того, як чат джипити зв”явся на світ – у 2013 році.

Просто набагато простіше робити красиві і корисні пости з використанням ШІ.

Сам ШІ нічого придумать не може – йому потрібно дати інфо і данні. Я даю ШІ напрацьовані данні, інфо як потрібно все розкласти, основне направлення, “сиру” статтю чорновик, і тільки потім народжується скажімо стаття 2026 про видалення тільту. Так краще.

Покерні гравці використовують солвери, боти и… також ШІ, и це норм!. Я теж використовую всі ресурси для створення статей і не бачу в цьому нічого поганого. Тільки користь. Тому що сам я пишу з граматичними та стилістичними помилками. Буває як захвате якась тема… Напишеш… потім розгрібаєш помилки та розкладаєш як треба декілька годин. Моі методики розроблені мною, тому що нічого подібного (реально) зараз в світі психологіі покеру немає ніде. Далі будуть нові пости і ви самі в цьому переконаєтесь. Мені цікаво вплинути на весь світ психологіі професійного покеру.

Всім гарного вечора!

• Ця відповідь була змінена 4 місяці тому -  MoonbeamSL
Кричалка - покерний чат на UAPOKER